איסורים:
- מאכלים המכילים סוכר /סוכרזית או תחליפי סוכר(משקאות ממותקים, עוגות ממתקים קטשופ וכדומה.
- מאכלים המכילים קמח לבן ושמרים – כל דברי המאפה
- מוצרי חלב פרט למצוין (מותר גבינות עזים, לבנה בקר ויוגורט חמוץ)
- פירות, פירות יבשים , דבש, אלכוהול .
- בטטה, תפוח אדמה, סלק, תירס מותר עד פעמיים בשבוע.
- סויה, חומץ, רטבים למיניהם, משקאות תוססים.
לגוון ב – אבוקדו, ירוקים , טחינה ביתית , חומוס ביתי לא חייב טחון , חמאת אגוזים, שקדייה, תה ג'ינג'ר , תה ירוק, פירכיות כוסמת, לחם כוסמין , לחם שיפון
ללא שמרים טופו , גרנולה , טונה ביצים , דלעת, קולורבי, כרובית שלמה בתנור (לנקות במים רותחים לפני) דג סלומון , קישואים
ארוחת בוקר
- יוגורט ביו+ כף שומשום טחון+ זרעי ציאה/פישתן+ כף זרעי חמניות או גרעיני דלעת.
- סלט ירקות +ביצה קשה+טחינה
- דייסת קוואקר על בסיס מים +כף שומשום טחון +כף חמאת שקדים/קינמון/סטביה/סוכרלוז
- פתית שיפון או פרכיות אורז או לחם שיפון + אבוקדו או טחינה ביתית או חומוס ביתי או לבנה מחלב עיזים שמן זית+ זעתר.
|
ביניים
פירכיות אורז עם טחינה/, ביצה קשה עם ירקות/, שקדים /, אגוזים /, קשיו/, תפוח או אגס.
|
ארוחת צהריים
- עדשים /קינואה/אורז מלא/מאש/מג'דרה/אורז פראי(מומלץ)+ירקות מאודים או מבושלים.
- עוף ללא העור/דגים אפויים או מבושלים +ירקות מבושלים או מאודים.
- מרק על בסיס קטניות שעועית רצוי לימה-אזוקי, אפונה או עדשים./גריסי פנינה
- מרק ירקות עשיר עם שורש פטרוזיליה ושורש סלרי גריסי פנינה או אורז בר.
|
אחר הצהריים
- ירקות טריים שטופים היטב- רצוי לא ישירות מהמקרר.
- פתית שיפון עם חמאת שקדים או אבוקדו./תפוח או אגס.
|
ארוחת ערב
- סלט ירקות טריים +ביצה קשה + טחינה/חביתת ירק
- מרק
- פתית שיפון / פירכיות אורז/לחם שיפון +אבוקדו /טחינה / חומוס/לבנה/שמן זית +זעתר /
|
במסעדה: פרגיות, חזה עוף,סלט, מרקים (ללא שמנת וגבינה), דג
|